My Sacred Commitment – My Sacred Work 2017

Udgivet i Uncategorized | Skriv en kommentar

Kanalisering fra Council of Elohim

In this time, the collective consciousness of mankind, is being liberated from suffering.You were never meant to suffer.
That condition is 100% manmade.
There is no purpose, nor growth in suffering,
Only fear, sorrow, pain and despair

Suffering has been part of your collective consciousness for the past 2000 years
The concept of suffering, has kept you as a species, from evolving your inherent codes of light, creator codes and divine consciousness

The idea of having to suffer, in order to achieve, is one of the biggest misunderstandings of your history.
Made to keep you from realizing your true nature as creators of your world, and the power that lies within that knowledge.

Now restore this truth;
In order to achieve, and create, you must align yourself with your true sense of worth and remember your divine nature.

We are here to support you and your evolution in Light and Love

Be the divine creators you are intended to be.

The Elohim Council.

elohimKanaliseret af Freja

Udgivet i Kanaliseringer | En kommentar

Tiden mellem 9.9.9 og Fuldmåne Formørkelse – Den gamle virkelighed river og flår og gamle sår bløder…

butterfly-myth-300x300
Sådan kan det føles her efter 9.9.9 og op til fuldmånen.
Vi er i en tid med så store skift, så store muligheder, og mange har allerede valgt at træde ind i en ny virkelighed, en virkelighed, en tidslinie, en dimension, hvor du bryder ud, bryder op, siger endeligt farvel til adskillelse, smerte, offer rolle, frygt og lidelse.
Stol på at ALLE disse gamle mønstre, gamle begrænsninger, gamle tilstande vil komme forbi og give dig mulighed for at ”hoppe på” igen, falde tilbage i det du kender.
Ligenu bliver du testet fra dit sjælsplan på dine nye valg,
VIL du VIRKELIG??,
Har du det mod der skal til?, det ansvar det kræver?, At være skaber af din egen virkelighed. OG VÆRE SKABER AF EN NY VIRKELIGHED FOR ALLE
Er din sjæl en poinér?, en der går forrest?, går først og træder nye veje, ingen kender, ingen før har gået, som bliver til for hvert nyt skridt…..
Og er din menneskelige form villig til at slippe al unødig bagage og følge med?
Selv om det kan gøre ondt og vække gamle tilslørede, eller måske helt glemte smertefulde tilstande i dig, er det en gave, en STOR gave, et spejl der viser dig nøjagtigt, hvad der ikke længere er din sandhed.
Det er en stor gave, fordi det er kernen, roden i illusionen det handler om. Det er den der bliver gjort tydelig.
Det er en gave, fordi gamle plastre, bandager, og slør rives af, så det hele kan få luft og virkelig læges INDEFRA….det bliver tydeligt, så du kan se, høre, mærke, beslutte og handle på en ny måde.
Jeg mærker så tydeligt at CHIRON er med os i denne proces, the wounded healer… RIGTIG rigtig mange af os lysarbejdere, healere, sensitive, empatiske væsner ser, mærker og kan forløse verdens, andres smerte…., men vi har tilsyneladende ofte gemt og glemt vores egen, sat den til side, til at tage sig af, på et senere tidspunkt, (der aldrig kommer) for illusionen om at ”de andre” har mere, eller større værdi end os selv, har hersket i fuldt flor.
Måske har du endda haft en opvækst, eller et liv frem til nu, hvor det har været den alment accepterede sandhed, måske er det sådan du har oplevet, at have ”ret til at eksistere”?
Som HEALER SJÆL, LYSARBEJDER, WAYSHOWER, er det også fra sjælsplan din selvvalgte mission at hjælpe, at helbrede….men fra sjæls plan har det ALDRIG været hensigten at det skal ske, på bekostning af dig selv….
ALDRIG udfra en ubalance, hvor kærligheden ikke er den bærende og styrende kraft.
Når vi så i denne powerfulde magiske tid, fra sjælsplan drives til at vælge en ny tidsline, vælger at være bevidste skabere af vores egen, og en fælles ny virkelighed, så KRÆVER det at vi også inkluderer os selv, som værdifulde væsner, for hvordan vil du skabe noget udfra en mangel?
Vi er det materiale vi skaber med og fra….og lad det være stærkt smukt og fuld af kraft…
Det hører til den gamle virkelighed, det gamle paradigme at spille Chirons rolle, som den der aldrig helt kan helbredes….Chiron i denne nye tid, vil transfigurere sin gamle udspillede form, og rolle, og genskabe sig selv, i erkendelse af, at han er både skabt og skaber.
Hvordan gør vi det? Hvordan bliver vi det stærke smukke kraftfulde skabelses materiale?
Med kærlighedens kraft..er det enkle svar, med KÆRLIGHEDENS KRAFT….. Spirit er altid så enkel…
Men hvordan kommer det lille sårede smertende selv ind i kærlighedens kraft?
Er der kærlighed gemt derinde?
JA, er svaret!
Når du vælger at lytte, vælger at mærke, vælger at handle kærligt…og ligenu KÆRLIGT OVERFOR DIG SELV
Sæt tid af hver dag, og lad din sjæl tale til dig, vær stille, vær åben og lyt….
VÆR-DIG
Giv dig tid, rum, ro…. I det valg du allerede har taget, er du din egen mester, din egen ”GUD”, din egen kærlighed.
Ingen udenfor dig er større, eller ved bedre…DU ER ALT
Du er VÆR-DIG!
Gå ind i den tilstand, den bevidsthed, DU ER ALT, derinde bor kærlighedens kraft, og sandheden, og helbredelsen, og Gud…og ja ALT
Derinde, vil du VIDE, vil du SE OG MÆRKE hvad du skal gøre, hvordan det skal gøres.
Der vil sikkert være nogle justeringer, valg, og handlinger i det det ydre, som det er hensigtsmæssigt at føre ud i livet, kærlighedens kraft.
Relationer der skal afklares, omdefineres eller måske afsluttes? og bringes i samklang med den du er NU. (Også relationen til dig selv, som værdifuldt elskeligt væsen, relationen til din fysiske krop) Så du er i overenstemmelse med din VÆR-DIG-HED
Livsomstændigheder, bolig, job der skal bringes i samklang med dit inderste, OG DIN VÆRDIGHED.
Vupti! så ER du allerede i den nye skabende virkelighed.
Og hvis du føler dig lidt lille i det, i alle de store kræfter, så bare tænk på, at ALT er så guddommeligt tilrettelagt, og udført,…. sikkert af dig selv i sam-skabelse med de kosmiske kræfter fra en dimension ude i fremtiden.
Du er ved at blive den, det er meningen du skal være.
Freja 13.9 2016
Udgivet i Måner | Skriv en kommentar

Mariam Magdalene Er Her

Kære Smukke Hjerte,

I Formiddags bad Mariam Magdalene om at komme igennem, derfor lavede jeg denne lille video til dig med en kanaliseret healing.

Når jeg kanaliserer giver jeg helt slip i min egen bevidsthed, jeg giver så meget plads, at Magdalene – eller de andre jeg evt kanaliserer-, træder ind og jeg “træder ud”, dvs jeg ved ikke rigtig hvad der sker under kanaliseringen…og kan være lidt rund på gulvet når min almindelige jeg bevidsthed lander igen i kroppen… derfor havde jeg også lige lidt bøvl med de rigtig knapper tilsidst 🙂

Klik på billedet så kommer du til videoen der blev sendt live fra min facebook side Frejas Hjerte.

mag

Udgivet i Maria Magdalene | Skriv en kommentar

Når Kosmos ruller sig ud som guddommelig dirigent….

10

Jeg bliver så ydmyg “in awe” over den måde de kosmiske energier er tilrettelagt på her i September, fuldstændig absolut guddommeligt orkestreret…og dirigeret.

Nymånens og Solformørkelsens åbning af ny indstrømning, whauw for en åbning!

9.9.9 energierne der booster fuldendelsen af æoners karmiske læringer,

Fuldmånen med endnu en eclipse energi der denne gang booster, at vi slipper i de dybeste lag, og giver plads til det nye der er på vej ind,

Dette efterfølges af jævndøgnet, der støtter os i at finde centeret og balancen når de gamle døre lukkes og nye porte åbnes,

og ENDELIG den store vilde smukke finale, crescendo den 27.9, hvor den nye energi, og den 3 store Ascension wave når sit top punkt og skyller ind over os og moder jord…Her vil vi modtage og begynde at integrerede nye skabeloner, koder og installation af en “ny normal” i energi og bevidsthedsfeltet, i højere vibrerende bevidsthed en nogensinde før….

Jeg følte det var stort i 2012, men NU…. det er uden sammenligning en af grundene til, at jeg har valg at være til på jorden nu og her i denne tid.

Deeply, in awe….

Jeg ELSKER at leve og være i denne magiske tid <3 Tak Tak Tak

Kik ind på min side Frejas Hjerte, hvor du kan finde begivenheder til alle disse fantastiske dage hvor vi arbejder med energierne i kanaliserede guidede healings meditationer

 

Udgivet i Updates | Skriv en kommentar

September updates

Her er links til min side Frejas Hjerte på facebook, hvor jeg sender live videoer fra, her får du lige de to sidste om september 2016

Klik på billederne, så kommer du til videoen

September here we come

cd1c2ac12f79c32e70c4c30e48043cb9

September lige nu – en lille healing med mere

13962723_10209534404014870_7895414532635714071_n

 

Udgivet i Updates | Skriv en kommentar

Velkommen i Frejas Hjerte

Tak for du kigger her forbi. Jeg håber min side vil inspirere dig lige der, hvor du har brug for det.

Min mission er at løfte og inspirere mennesker til et liv levet udfra hjertet, hvor du går kærlighedens vej, udfolder dit potentiale og derigennem er med til at løfte den fælles menneskelige bevidsthed.

Jeg er bevidst Healer, Lysarbejder, Wisdom-Keeper, Way-Shower, Skaber, Formidler og Kanal, der er her på jorden, for at støtte jordens og særligt menneskehedens Ascension. Min uddannelses baggrund er cand mag i musikterapi.

Frejas Hjerte er et sted der løfter energi til et højere niveau. Frejas Hjerte tilbyder uddannelses forløb, workshops indenfor personlig, spirituel udvikling, og “selvafvikling”. Healingsterapi, visionær healende billedkunst, Meditationer, Lystjenester og Ceremonier.

11822765_977259135628441_4754866596458575113_n - Kopi (2)

Under lysets lov, med Kærlighedens Kraft, i glæde og taknemmelighed.

Udgivet i Introduktion | Skriv en kommentar