Tiden mellem 9.9.9 og Fuldmåne Formørkelse – Den gamle virkelighed river og flår og gamle sår bløder…

Tiden mellem 9.9.9 og Fuldmåne Formørkelse – Den gamle virkelighed river og flår og gamle sår bløder…

butterfly-myth-300x300
Sådan kan det føles her efter 9.9.9 og op til fuldmånen.
Vi er i en tid med så store skift, så store muligheder, og mange har allerede valgt at træde ind i en ny virkelighed, en virkelighed, en tidslinie, en dimension, hvor du bryder ud, bryder op, siger endeligt farvel til adskillelse, smerte, offer rolle, frygt og lidelse.
Stol på at ALLE disse gamle mønstre, gamle begrænsninger, gamle tilstande vil komme forbi og give dig mulighed for at ”hoppe på” igen, falde tilbage i det du kender.
Ligenu bliver du testet fra dit sjælsplan på dine nye valg,
VIL du VIRKELIG??,
Har du det mod der skal til?, det ansvar det kræver?, At være skaber af din egen virkelighed. OG VÆRE SKABER AF EN NY VIRKELIGHED FOR ALLE
Er din sjæl en poinér?, en der går forrest?, går først og træder nye veje, ingen kender, ingen før har gået, som bliver til for hvert nyt skridt…..
Og er din menneskelige form villig til at slippe al unødig bagage og følge med?
Selv om det kan gøre ondt og vække gamle tilslørede, eller måske helt glemte smertefulde tilstande i dig, er det en gave, en STOR gave, et spejl der viser dig nøjagtigt, hvad der ikke længere er din sandhed.
Det er en stor gave, fordi det er kernen, roden i illusionen det handler om. Det er den der bliver gjort tydelig.
Det er en gave, fordi gamle plastre, bandager, og slør rives af, så det hele kan få luft og virkelig læges INDEFRA….det bliver tydeligt, så du kan se, høre, mærke, beslutte og handle på en ny måde.
Jeg mærker så tydeligt at CHIRON er med os i denne proces, the wounded healer… RIGTIG rigtig mange af os lysarbejdere, healere, sensitive, empatiske væsner ser, mærker og kan forløse verdens, andres smerte…., men vi har tilsyneladende ofte gemt og glemt vores egen, sat den til side, til at tage sig af, på et senere tidspunkt, (der aldrig kommer) for illusionen om at ”de andre” har mere, eller større værdi end os selv, har hersket i fuldt flor.
Måske har du endda haft en opvækst, eller et liv frem til nu, hvor det har været den alment accepterede sandhed, måske er det sådan du har oplevet, at have ”ret til at eksistere”?
Som HEALER SJÆL, LYSARBEJDER, WAYSHOWER, er det også fra sjælsplan din selvvalgte mission at hjælpe, at helbrede….men fra sjæls plan har det ALDRIG været hensigten at det skal ske, på bekostning af dig selv….
ALDRIG udfra en ubalance, hvor kærligheden ikke er den bærende og styrende kraft.
Når vi så i denne powerfulde magiske tid, fra sjælsplan drives til at vælge en ny tidsline, vælger at være bevidste skabere af vores egen, og en fælles ny virkelighed, så KRÆVER det at vi også inkluderer os selv, som værdifulde væsner, for hvordan vil du skabe noget udfra en mangel?
Vi er det materiale vi skaber med og fra….og lad det være stærkt smukt og fuld af kraft…
Det hører til den gamle virkelighed, det gamle paradigme at spille Chirons rolle, som den der aldrig helt kan helbredes….Chiron i denne nye tid, vil transfigurere sin gamle udspillede form, og rolle, og genskabe sig selv, i erkendelse af, at han er både skabt og skaber.
Hvordan gør vi det? Hvordan bliver vi det stærke smukke kraftfulde skabelses materiale?
Med kærlighedens kraft..er det enkle svar, med KÆRLIGHEDENS KRAFT….. Spirit er altid så enkel…
Men hvordan kommer det lille sårede smertende selv ind i kærlighedens kraft?
Er der kærlighed gemt derinde?
JA, er svaret!
Når du vælger at lytte, vælger at mærke, vælger at handle kærligt…og ligenu KÆRLIGT OVERFOR DIG SELV
Sæt tid af hver dag, og lad din sjæl tale til dig, vær stille, vær åben og lyt….
VÆR-DIG
Giv dig tid, rum, ro…. I det valg du allerede har taget, er du din egen mester, din egen ”GUD”, din egen kærlighed.
Ingen udenfor dig er større, eller ved bedre…DU ER ALT
Du er VÆR-DIG!
Gå ind i den tilstand, den bevidsthed, DU ER ALT, derinde bor kærlighedens kraft, og sandheden, og helbredelsen, og Gud…og ja ALT
Derinde, vil du VIDE, vil du SE OG MÆRKE hvad du skal gøre, hvordan det skal gøres.
Der vil sikkert være nogle justeringer, valg, og handlinger i det det ydre, som det er hensigtsmæssigt at føre ud i livet, kærlighedens kraft.
Relationer der skal afklares, omdefineres eller måske afsluttes? og bringes i samklang med den du er NU. (Også relationen til dig selv, som værdifuldt elskeligt væsen, relationen til din fysiske krop) Så du er i overenstemmelse med din VÆR-DIG-HED
Livsomstændigheder, bolig, job der skal bringes i samklang med dit inderste, OG DIN VÆRDIGHED.
Vupti! så ER du allerede i den nye skabende virkelighed.
Og hvis du føler dig lidt lille i det, i alle de store kræfter, så bare tænk på, at ALT er så guddommeligt tilrettelagt, og udført,…. sikkert af dig selv i sam-skabelse med de kosmiske kræfter fra en dimension ude i fremtiden.
Du er ved at blive den, det er meningen du skal være.
Freja 13.9 2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.