Mariam Magdalene Er Her

Mariam Magdalene Er Her

Kære Smukke Hjerte,

I Formiddags bad Mariam Magdalene om at komme igennem, derfor lavede jeg denne lille video til dig med en kanaliseret healing.

Når jeg kanaliserer giver jeg helt slip i min egen bevidsthed, jeg giver så meget plads, at Magdalene – eller de andre jeg evt kanaliserer-, træder ind og jeg “træder ud”, dvs jeg ved ikke rigtig hvad der sker under kanaliseringen…og kan være lidt rund på gulvet når min almindelige jeg bevidsthed lander igen i kroppen… derfor havde jeg også lige lidt bøvl med de rigtig knapper tilsidst 🙂

Klik på billedet så kommer du til videoen der blev sendt live fra min facebook side Frejas Hjerte.

mag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.