Velkommen i Frejas Hjerte

Velkommen i Frejas Hjerte

Tak for du kigger her forbi. Jeg håber min side vil inspirere dig lige der, hvor du har brug for det.

Min mission er at løfte og inspirere mennesker til et liv levet udfra hjertet, hvor du går kærlighedens vej, udfolder dit potentiale og derigennem er med til at løfte den fælles menneskelige bevidsthed.

Jeg er bevidst Healer, Lysarbejder, Wisdom-Keeper, Way-Shower, Skaber, Formidler og Kanal, der er her på jorden, for at støtte jordens og særligt menneskehedens Ascension. Min uddannelses baggrund er cand mag i musikterapi.

Frejas Hjerte er et sted der løfter energi til et højere niveau. Frejas Hjerte tilbyder uddannelses forløb, workshops indenfor personlig, spirituel udvikling, og “selvafvikling”. Healingsterapi, visionær healende billedkunst, Meditationer, Lystjenester og Ceremonier.

11822765_977259135628441_4754866596458575113_n - Kopi (2)

Under lysets lov, med Kærlighedens Kraft, i glæde og taknemmelighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.